31 ago. 2009

Gracies i Ànims!!!

Resposta:

Gràcies per les teves paraules tan alentadores en aquest moment tant tràgic que ha tocat sofrir a tota la familia biciclista.
Quan vàrem proposar fer una prova com la del passat dissabte, o fèiem amb tota la il.lusió del món, sabent que tindríem multitud de dificultats i problemes que hem anat solventat, però, evidenment mai penses en una cosa com aquesta.
Els teus (vostres) raonaments ens animen a continuar el proper any, ja que les mostres de sentiment han estat nombroses.
De ben segur, que si aixó fos així el 2.010 el TONI LOPEZ hauria estat donant voltes al circuit, i quin millor reconeixement per a ell.

Des de l'Esport Ciclista Manresà, moltes gràcies pels vostres ànims.

*****

Apreciats companys de l'Esport Ciclista Manresa,

Com a participant de les 3 hores de resistència de Manresa dins el PADRO TEAM, com a col·laborador d'una prova ciclista, com a ciclista i com a persona us escric unes paraules d'ànim, i crec que parlo en nom de tots els meus companys d'equip... com vosaltres dieu "Malauradament la vida és injusta i en pocs moments et canvia tot, pots calcular tots els problemes possibles, però mai penses en el què va succeir".

Tots acompanyem el dolor de la família i amics del company TONI LÓPEZ, en el nostre cap continua present la seva imatge...El sentiment de ràbia per la mort d'un jove ciclista practicant l'esport que tots estimem es converteix en un sentiment d'ànim i agraïment pels vostra tasca com a organitzadors d'aquest event esportiu de forma desinteressada...

Dissabte varem passar d'una alegria excepcional davant d'una gran tarda ciclista, adrenalina a tope cada volta, un gran companyerisme i competitivitat amb la resta d'equips, una organització il·lusionada ... a un desànim general en 1 sol moment. Aquest trist moment no volem que enfosqueixi la vostra important tasca ... per tant us dic Gracies i Ànims!!!

No hay comentarios: