12 sept. 2009

NOCTURNA EN SANFRUI EL PRÓXIMO SÁBADO 19.

El proper 19 de setembre es farà la Pedalada Nocturna de Sant Fruitós de Bages (VI Bike Night), que aquest any compta amb 2 recorreguts de diferent nivell de duresa que es duran a terme totalment de nit.

Un any més l'associació Club BTT Sant Fruitós i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzen la Pedalada de Sant Fruitós de Bages.

Aquest any es durà a terme la sisena edició del Bike-Night de Sant Fruitós de Bages, prova que torna amb més força que mai, desprès de varis anys d’absència en el nostre calendari. Aquesta prova no competitiva, però de gran nivell d’aventura, es realitza entre paratges diversos de varies poblacions de la comarca del Bages. Es tracta de dos recorreguts, un de 30km i un altre de curt d'uns 18 km, que comença a ultima hora de la tarda (20:30 h.) fins ben entrada la nit entre pistes, senders i zones d’aigua, pel que es necessari portar llum adequat.

  • Inscripció Anticipada (fins al 18 de setembre): Amb llicència* 8 €. Amb llicència d'un dia 16 €. Núm. compte de les Inscripcions anticipades: Caixa de Manresa: 2041 0033 12 0040031921.
  • Inscripció mateix dia (a partir de les 19:15): Amb llicència* 12 €. Amb llicència d'un dia 20 €.

* Nota: Es obligatori contractar l’assegurança personal excepte els participants disposin de la llicencia de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor. S’exigirà mostrar la llicència a la taula d’inscripcions, en cas contrari, s'haurà de cobrar els 8 € adicionals de l'assegurança.

No hay comentarios: